Over ons

Hallo en welkom op onze website!

Zoals je ziet zijn we met twee fotografen en meestal doen we ook alles samen! Hoewel ons bedrijfsadres in Eernegem, West-Vlaanderen is, verplaatsen we ons overal. Zo zijn we bijna wekelijks oa. in Gent, Brussel, Sint-Niklaas…. Laat afstand dus vooral geen reden zijn om ons niet te contacteren! We zijn allebei dertigers en werken freelance, dus je kan zo’n beetje voor vanalles bij ons terecht. We doen vooral portret- en huwelijksreportages, maar ook bedrijven zijn meer dan welkom. Reportages kunnen zowel buiten-als binnenshuis, want hoewel we er bewust voor gekozen hebben geen winkel te openen is er wel een ruime fotostudio voorzien! Zo kan je bij ons als particulier bijvoorbeeld terecht voor:

  • een serie foto’s van jezelf, je partner, een familielid of een huisdier
  • een reportage van een belangrijke gebeurtenis zoals bv een doop, een communie,
  • een huwelijk, maar ook evengoed de verjaardag van uw kleintje, een verjaardagsfeestje
  • of zelfs een avondje op stap met de vriendinnen of vrienden …
  • een serie foto’s voor het inschrijven bij een modellenbureau
  • je kan ons ook vragen voor het fotograferen van  het concert van uw idool
  • (zie ook www.linsyloose.com)
  • het repareren van oude of beschadigde foto’s
  • aanverwante produkten zoals een gedrukt boek, een album of een fotolijst, noem maar op…

Bij alles wat we doen luisteren we eerst goed om te weten wat jullie willen en trachten we een beetje jullie persoonlijkheid weer te geven in het beeld. Dat doen we ook bij het fotograferen van jullie huwelijk. Voor ons is het huwelijk LIEFDE! Liefde voor de rest van je leven, in goede en kwade dagen… Die liefde hopen we dan ook te kunnen fotograferen. Liefde tussen jullie, maar ook jullie liefde naar je familie, je ouders en je vrienden toe. Dat doen we liefst op een ongedwongen, spontane en persoonlijke manier. Eigenlijk willen we gewoon dat het klikt, tenslotte brengen we samen een wel heel belangrijke dag door! De foto’s zelfs zou je misschien ook onder die noemer kunnen plaatsen: ongedwonen, spontaan en persoonlijk. Een beetje een journalistiek verslag van jullie dag. Een ver-slag van alle belangrijke momenten van jullie trouwdag, maar ook van alle emotionele en verrassende momenten, die misschien zelfs aan jullie voorbij zijn gegaan! Voor ons is het vooral belangrijk dat jullie tevreden zijn! En ons misschien zelfs gaan aanprijzen bij jullie vrienden! :-). Daarom maken we ook bruidsreportages op maat, dat betekend dat er voor iedereen een oplossing is. Mail of bel gerust even op om wat meer te weten te komen over de werkwijze en de prijs! Maar ook bedrijven en organisaties kunnen we van dienst zijn. Zo kan je ons bijvoorbeeld benaderen voor allerlei events, zoals  foto’s van een bedrijfsborrel, een receptie, een bedrijfsdiner, een prijsuitreiking, een sportevenement, een bedrijfsfeest met een danceworkshop :-),  de introductie van een nieuwe machine of product, een persconferentie… enz.  Maar ook voor interieurfoto’s of zelfs voor foto’s als decoratie voor het bedrijfsinterieur. Of gewoon voor een bedrijfreportage of productfotografie voor jullie drukwerk of personeelsmagazine. Neem gerust vrijblijvend contact op! En hopelijk tot gauw! Linsy en Vanessa

“Fotografie is een manier om aan te raken, om te voelen en lief te hebben. Wat je fotografeert, blijft voor altijd vastgelegd. Het herinnert je aan details, lang nadat je alles bent vergeten.” – Aaron Siskind – (Amerikaans fotograaf)